Beleggen

De scope van het programma betrof o.a. het vaststellen van het Persoonlijk Financieel Plan (PFP) voor de klant en het vaststellen van doelstellingen m.b.t. het vrij te beleggen vermogen. Daarnaast het creren van portefeuilles, het monitoren en zorgdragen voor een rebalance van deze portefeuilles op basis van risicoprofielen.

Concreet heeft dit geleid tot de realisatie van een nieuwe front-end in het domein beleggen, gebaseerd op cross border internettechnologie. Beleggingsadviseurs van ABNAMRO werden op een effectieve en efficinte manier ondersteund in hun advies naar de klant. De functionaliteit is compliant opgeleverd met het ABNAMRO beleggingsbeleid en met de zorgplicht en Mifid eisen.

Na de overname van ABN AMRO door Fortis is het programma gewijzigd in een onderzoekom delen van geimplementeerde Fortissystemen te integreren met de ABN AMRO backofficeen front office binnen het ‘investment domain’. Onder mijn verantwoordelijkheid zijn 4 Quick Scans opgeleverd in een tijdsbestek van 9 weken in relatie tot de integratie Fortis – ABNAMRO

 

Afhandeling van de contractuele verplichtingen met de externe leverancier was onderdeel van de opdracht.

 
Scroll naar boven