Sales Performance

website - sales performance - cartoonAls multi projectmanager verantwoordelijk voor 4 projecten, allen gerelateerd aan de performance en slagkracht van de verkopen van ABNAMRO. De portfolio bestond uit:

 

Kanaal Optimaal

Oplevering van een kennis intensief pakket dat in staat is vast te stellen welke commerciele activiteiten de gezamenlijke kanalen aan kunnen. Dit alles gebaseerd op de marketing plannen en promotieactiviteiten van een specifiek kwartaal.

 

Verkoopwaarde

Ontwikkel en implementeer de bepaling, meting en rapportage van de waarde van verkopen van de Advieskantoren, Specialisten en Bankshops.

 

Performance Card

Onderzoek naar een Balance Score Card/dashboard ten behoeve van het op eenduidige en consistente wijze bepalen en presenteren van de gedefinieerde resultaatsgebieden binnen de Business Unit Nederland.

 

Resultaat Gericht Werken

Realisatie en implementatie van een systeem (RGW) waarin wekelijks wordt vastgelegd welke persoon van welk product hoeveel heeft verkocht. Het systeem biedt de mogelijkheid om wekelijks op te rollen per team, district, regio en hoofdkantoor tot aan RvB. Op basis hiervan worden rapportages gegenereerd op alle aggregatieniveaus en naar alle kantoren verstuurd.