dsc_0055_smallAndaro BV

Andaro is een eenmansbedrijf van Hans van Roon. Inmiddels ben ik meer ongeveer 20 jaar werkzaam binnen de financiële dienstverlening. In mijn beginperiode heb ik mij verdiept in kennismanagement en verandermanagement hetgeen ik altijd als rode draad heb meegenomen in mijn werk en opdrachten. De interesse voor managementmodellen is in deze periode ontstaan en raakt het snijvlak van hobby en professie.

De laatste jaren ben ik werkzaam als programmamanager voor middelgrote en grote complexe opdrachten in het aandachtsgebied van financieren, beleggen, betalingsverkeer en business intelligence. Enerzijds in  

Ik ben Prince2 en IPMA B (2007) gecertificeerd en heb me aangesloten bij de Orde van Organisatie Adviseurs (OOA).


Naast mijn interim werkzaamheden start ik graag andere initiatieven op. Eén ervan is de ervaring opdoen met de online wereld. Puzzelen met het effect van je acties op je verkopen. Een leuke hobby in een wereld die langzaam (of eigenlijk snel....) geconditioneerd wordt in het leven van ons allemaal. Een voorbeeld is de site voor gezonder en langer leven van Extrafit.nu:

www.extrafit.nu

Netwerken:

“Netwerken en het opgenomen zijn in een netwerk is van groot belang. Met name het scherp houden van de zaag, de persoonlijke ontwikkeling, het volgen van de markt en het professioneel bezig zijn met je vak en vakgenoten geven mij vreselijk veel plezier in mijn werk”.